Overspannen en zoek je hulp in Nijkerk?

Ben je chronisch moe, opgebrand, pieker je veel, of herken je de volgende stressklachten en stress symptomen? Mogelijk ben je overspannen. Blijf er niet mee doorlopen, maar grijp in en voorkom dat je klachten erger worden. Overspannenheid kan leiden tot oververmoeidheid, slapeloosheid en uiteindelijk tot burnout.

Denk je overspannen te zijn of ligt die overspannenheid voor je gevoel op de loer? Als je in Nijkerk of omgeving woont kun je mij inschakelen voor een behandeling van je klachten.

Ik ben als CSR Coach actief voor particulieren en bedrijven uit de hele regio. Zo behandel ik ook regelmatig mensen uit steden zoals Amersfoort, Soest, Barneveld, Scherpenzeel, Bunnik, Baarn, Achterveld, Bilthoven, Maarn, Driebergen Zeist, Hilversum, of Nieuwegein. Als CSR Coach en biofeedbacktherapeut geef ik praktische handvatten en bied ik zo hulp en ondersteuning bij burn out en het overspannen zijn.

De symptomen van overspannen zijn

Overspannen zijn is een mentale aandoening die voor diverse klachten kan zorgen. Deze klachten uiten zich vaak zowel lichamelijk als psychisch. Ook wordt het gedrag van een persoon vaak door het overspannen zijn beïnvloed. Ervaar jij bepaalde klachten zoals opgesomd in het volgende lijstje? Dan zijn dit mogelijk tekenen dat je overspannen bent. Woon je in Nijkerk of omgeving? Neem dan gelijk contact met mij op om deze te laten behandelen en voorkom dat jouw situatie erger wordt.

  • Weinig energie: overspannen mensen hebben veel last van vermoeidheid
  • Slapeloosheid en vaak wakker worden, is een teken van overspannen zijn
  • Lichamelijke klachten, zoals lage rugklachten of nekpijn
  • Verminderde eetlust
  • Slechter immuunsysteem: je bent sneller verkouden
  • Stress: je voelt je vaak onrustig
  • Slechte concentratie: je vindt het lastig om je te concentreren op je werk
  • Geheugenproblemen: dingen onthouden is moeilijker dan voorheen
  • Verminderd zelfvertrouwen
  • Depressie- en angstklachten

Behandeling bij overspannenheid

Als CSR Coach en biofeedbacktherapeut help ik je om naar de signalen van je lichaam te luisteren en ongezonde patronen te doorbreken. Ben je al burnout? Dan help ik je weer te herstellen en het opladen van de batterij.
Hiervoor maak ik gebruik van de wetenschappelijk onderbouwde CSR-methode, van het Centrum voor stress en burn-outcoaching. Als gecertificeerd partner van het CSR-centrum voor stress & burn-out coaching, werk ik volgens de CSR-Methode. CSR staat voor Chronische Stress Reversal: het terugdraaien en herstellen van de (ziekmakende) effecten van chronische stress.

Over mij

Mijn naam is Andre van Ark en ik verzorg coaching in Midden Nederland voor mensen met een burnout en personen die overspannen zijn. Sinds 2006 ben ik werkzaam als zelfstandig gevestigd burn-outcoach (CSR-coach®) en biofeedbacktherapeut in Nijkerk en Amersfoort. en ben gespecialiseerd in begeleiding bij stressklachten en burn-out.

Mijn bijzondere interesse ligt bij de psychofysiologie - de relatie tussen psychische of mentale functies en lichamelijke reacties - en ik heb me gespecialiseerd in de toepassing van deze kennis bij de behandeling en preventie stress en burn-out  en diverse lichamelijke en psychische klachten.

 Ja, ik ben overspannen in Nijkerk en wil graag praktische begeleiding

Wil je graag van je overspannenheid af Ben je overspannen en woonachtig in Nijkerk of omstreken? Ik help je graag met je klachten.

burnoutbegeleiding stresscoaching Amersfoort

Neem voor meer informatie of het inplannen van een gratis oriënterend adviesgesprek gerust contact met mij op. Je kunt mij bellen via 06 13 13 66 46

contact stresscoach stress sinusVan Ark biofeedback & stresspreventie
Bakboord 11  - 3863VC Nijkerk (bij Amersfoort)
 Emmalaan 17  - 3881 MS Putten
 
phone_in_talk  06-13136646
mail  ark@vabs.nl
 
 Van Ark biofeedback & stresspreventie is gevestigd in Putten en Amersfoort en is door zijn centrale ligging goed bereikbaar in heel Nederland.

Mijn opdrachtgevers bevinden zich in diverse sectoren. Ik heb ervaring met opdrachten bij gemeenten, het bedrijfsleven en gelieerde overheidsorganisaties.

Biofeedback stresspreventie opdrachtgevers                            

Direct uw vraag stellen aan ons. Uw vraag wordt snel beantwoord.

Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Uw vraag of bericht