Aanmelding burn-out coaching of biofeedbacktherapie

Praktijk_VABS

Als je door je huis- of bedrijfsarts verwezen bent, dan heeft deze al ingeschat dat Van Ark biofeedback & stresspreventie de aangewezen plek voor hulp is.

Als je zelf het initiatief voor aanmelding hebt genomen, overweeg in dat geval dat het voor de huisarts belangrijk is, te weten wat de patiënten in diens praktijk met hun klachten doen.

Het is voor de huisarts van belang te weten welke behandelaars er in de regio actief zijn die in staat zijn bepaalde klachten succesvol aan te pakken.

Dat kan voor andere patiënten met vergelijkbare klachten weer helpen sneller terecht te komen bij een hulpverlener die in dergelijke problematiek thuis is.

Aanmelden burn-out coaching of biofeedbacktherapie

burnoutbegeleiding stresscoaching Amersfoort 

 Wil je direct gaan voor meer energie en de factoren die bij jou stress veroorzaken aanpakken? Ik vertel je graag hoe je dat kunt doen. Mail me voor een gratis oriënterend adviesgesprek, of bel 06-13136646 

 

contact stresscoach stress sinusVan Ark biofeedback & stresspreventie
Bakboord 11
3863VC Nijkerk (bij Amersfoort)
 
phone_in_talk  06-13136646
mail  ark@vabs.nl

location_on  Nijkerk

 
 Van Ark biofeedback & stresspreventie is gevestigd in Amersfoort en Nijkerk en is door zijn centrale ligging goed bereikbaar in heel Nederland.

Mijn opdrachtgevers bevinden zich in diverse sectoren. Ik heb ervaring met opdrachten bij gemeenten, het bedrijfsleven en gelieerde overheidsorganisaties.

Biofeedback stresspreventie opdrachtgevers                            

Direct uw vraag stellen aan ons. Uw vraag wordt snel beantwoord.

Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Uw vraag of bericht