Kosten en vergoedingen CSR-coaching en biofeedback

Voorkom_burn-outVan Ark biofeedback & stresspreventie  hanteert marktconforme tarieven en levert hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen.

In de meeste gevallen vindt vergoeding plaats vanuit de werkgever.

Een goede werkgever weet dat medewerkers ‘het belangrijkste kapitaal’ van het bedrijf vertegenwoordigen. Het gezegde: "Het succes van uw organisatie hangt af van de mensen die er werken" is nagenoeg bekend.

Werkgevers dragen daarom vaak bij aan coachingstrajecten. Dit gebeurt bijvoorbeeld ter preventie van klachten, bij stressklachten of bij kans op uitval. Een werkgever is er immers bij gebaat dat je vitaal en productief bent en blijft.

De investering in een goed coaching traject is slechts een fractie van de kosten die ontstaan als een medewerker niet optimaal functioneert of uitvalt. Door tijdig interveniëren kunnen hoge kosten en veel persoonlijk leed vermeden worden.

Verzuim je al wegens stressgerelateerde klachten?  Dan is het voor je werkgever lonend om externe re-integratie te betalen. Immers: als je beter wordt, heeft de werkgever iets aan je en externe re-integratie is veel goedkoper dan salaris moeten doorbetalen, terwijl  je niet productief bent. Coaching is dus in beider belang.

Als blijkt dat je niet in aanmerking komt voor een vergoeding, is het mogelijk om voor eigen rekening een coachingstraject te volgen. Uitgaven in verband met een coachingstraject zijn in veel gevallen aftrekbaar voor de belasting.

Aan de hand van jouw persoonlijke situatie informeer ik je graag over de mogelijkheden.

In alle gevallen verstrek ik vooraf (geheel vrijblijvend) een offerte.

Gratis kennismakingsgesprek stress coaching of burnoutbegeleiding of biofeedback

kennismaking stresscoachingWil je meer weten over onze werkwijze en visie en wat wij voor jou kunnen betekenen, vraag dan een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. We nemen graag de tijd.

 

 

 

 

 

contact stresscoach stress sinusVan Ark biofeedback & stresspreventie
Bakboord 11  - 3863VC Nijkerk (bij Amersfoort)
 Emmalaan 17  - 3881 MS Putten
 
phone_in_talk  06-13136646
mail  ark@vabs.nl
 
 Van Ark biofeedback & stresspreventie is gevestigd in Putten en Amersfoort en is door zijn centrale ligging goed bereikbaar in heel Nederland.

Mijn opdrachtgevers bevinden zich in diverse sectoren. Ik heb ervaring met opdrachten bij gemeenten, het bedrijfsleven en gelieerde overheidsorganisaties.

Biofeedback stresspreventie opdrachtgevers                            

Direct uw vraag stellen aan ons. Uw vraag wordt snel beantwoord.

Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Uw vraag of bericht