Contact

Contact us

Bedankt voor uw bericht, ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Kosten en vergoedingen CSR-coaching en biofeedback

Voorkom_burn-outVan Ark biofeedback & stresspreventie  hanteert marktconforme tarieven en levert hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen.

In de meeste gevallen vindt vergoeding plaats vanuit de werkgever.

Een goede werkgever weet dat medewerkers ‘het belangrijkste kapitaal’ van het bedrijf vertegenwoordigen. Het gezegde: "Het succes van uw organisatie hangt af van de mensen die er werken" is nagenoeg bekend.

Werkgevers dragen daarom vaak bij aan coachingstrajecten. Dit gebeurt bijvoorbeeld ter preventie van klachten, bij stressklachten of bij kans op uitval. Een werkgever is er immers bij gebaat dat je vitaal en productief bent en blijft.

Verzuim je al wegens stressgerelateerde klachten?  Dan is het voor je werkgever lonend om externe re-integratie te betalen. Immers: als je beter wordt, heeft de werkgever iets aan je en externe re-integratie is veel goedkoper dan salaris moeten doorbetalen, terwijl  je niet productief bent. Coaching is dus in beider belang.

Als blijkt dat je niet in aanmerking komt voor een vergoeding, is het mogelijk om voor eigen rekening een coachingstraject te volgen. Uitgaven in verband met een coachingstraject zijn in veel gevallen aftrekbaar voor de belasting.

Aan de hand van jouw persoonlijke situatie informeer ik je graag over de mogelijkheden.

In alle gevallen verstrek ik vooraf (geheel vrijblijvend) een offerte.

Gratis kennismakingsgesprek stress coaching of burnoutbegeleiding of biofeedback

kennismaking stresscoachingWil je meer weten over onze werkwijze en visie en wat wij voor jou kunnen betekenen, vraag dan een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. We nemen graag de tijd.

 

 

 

Tags: kosten stresscoaching kosten biofeedback kosten reintegratie na burnout kosten coaching gratis kennismakingsgesprek stress

contact stresscoach stress sinusVan Ark biofeedback & stresspreventie
Bakboord 11
3863VC Nijkerk (bij Amersfoort)
  • 06 13136646
  • ark@vabs.nl
  • Nijkerk
  •  
    Van Ark biofeedback & stresspreventie is gevestigd in Amersfoort en Nijkerk en is door zijn centrale ligging goed bereikbaar in heel Nederland.