André van Ark stresscoach Amersfoort en Nijkerk

Waarom kiezen voor André van Ark?

Andre van Ark√ is zowel (CSR-coach) en biofeedbacktherapeut en gespecialiseerd in chronische stress problematiek.

√  maakt door een psycho-fysiologische meting en gespecialiseerde vragenlijsten uw stressklachten objectief en inzichtelijk voor uzelf en of uw (bedrijfs)arts.

√  kan als biofeedbacktherapeut door vroegdiagnostiek stressklachten objectief meten en zo een mogelijke burn-out voorkomen.

√   is sinds 2006 gespecialiseerd in coaching en begeleiding en re-integratie na een burn-out.

√   levert altijd maatwerk op basis van de Energie Check Up, toegespitst op uw persoonlijke situatie wensen en behoeften.

√   is zelf burnout geweest en begrijpt als ervaringsdeskundige wat u ervaart en in welke kwetsbare positie u zich bevindt.stresscoach Amersfoort kiezen

√  Kijkt verder dan de korte termijn in plaats van u zo snel mogelijk naar het werk te pushen om te scoren bij de opdrachtgever. Zodat u beiden op de wat langere termijn geholpen bent; omdat er sprake is van duurzame reintegratie zonder terugval.

√   geeft uitvoerige psycho-educatie zodat u weet hoe u zelf uw welzijn kunt bevorderen zonder van hem of symptoombestrijdende medicatie afhankelijk te zijn

√  Meetbare resultaten door de effectieve combinatie van biofeedback en coaching (CSR-methode)en ervaringen van clienten vindt u hier

stresscoaching Nijkerk√  heeft een uitgebreid netwerk en werkt samen met psychologen, bedrijfsartsen en loopbaanadviseurs.

√ heeft een klein bedrijf met weinig overhead. Hierdoor zijn mijn tarieven scherp en kan ik snel en efficiënt in de behoefte van u of uw uw medewerker voorzien.

√ is nuchter en pragmatisch en onafhankelijk en integer, zie mijn visie op reintegratie.

√ is werkzaam als burnoutcoach in Nijkerk en Amersfoort in Midden Nederland en daardoor zeer goed bereikbaar in heel Nederland.

√ Is aangesloten bij: CSR_Centrum  en  Biofeedback_foundation_of_Europe  en  stress coaches Gelderland