André van Ark stresscoach Amersfoort en Nijkerk

Waarom kiezen voor André van Ark?

Andre van Ark√ is zowel (CSR-coach) en biofeedbacktherapeut en gespecialiseerd in chronische stress problematiek.

√  maakt door een psycho-fysiologische meting en gespecialiseerde vragenlijsten uw stressklachten objectief en inzichtelijk voor uzelf en of uw (bedrijfs)arts.

√  kan als biofeedbacktherapeut door vroegdiagnostiek stressklachten objectief meten en zo een mogelijke burn-out voorkomen.

√   is sinds 2006 gespecialiseerd in coaching en begeleiding en re-integratie na een burn-out.

√   levert altijd maatwerk op basis van de Energie Check Up, toegespitst op uw persoonlijke situatie wensen en behoeften.

√   is zelf burnout geweest en begrijpt als ervaringsdeskundige wat u ervaart en in welke kwetsbare positie u zich bevindt.stresscoach Amersfoort kiezen

√  Kijkt verder dan de korte termijn in plaats van u zo snel mogelijk naar het werk te pushen om te scoren bij de opdrachtgever. Zodat u beiden op de wat langere termijn geholpen bent; omdat er sprake is van duurzame reintegratie zonder terugval.

√   geeft uitvoerige psycho-educatie zodat u weet hoe u zelf uw welzijn kunt bevorderen zonder van hem of symptoombestrijdende medicatie afhankelijk te zijn

√  Meetbare resultaten door de effectieve combinatie van biofeedback en coaching (CSR-methode)en ervaringen van clienten vindt u hier

stresscoaching Nijkerk√  heeft een uitgebreid netwerk en werkt samen met psychologen, bedrijfsartsen en loopbaanadviseurs.

√ heeft een klein bedrijf met weinig overhead. Hierdoor zijn mijn tarieven scherp en kan ik snel en efficiënt in de behoefte van u of uw uw medewerker voorzien.

√ is nuchter en pragmatisch en onafhankelijk en integer, zie mijn visie op reintegratie.

√ is werkzaam als burnoutcoach in Nijkerk en Amersfoort in Midden Nederland en daardoor zeer goed bereikbaar in heel Nederland.

√ Is aangesloten bij: CSR_Centrum  en  Biofeedback_foundation_of_Europe  en  stress coaches Gelderland

 

contact stresscoach stress sinusVan Ark biofeedback & stresspreventie
Bakboord 11  - 3863VC Nijkerk (bij Amersfoort)
 Emmalaan 17  - 3881 MS Putten
 
phone_in_talk  06-13136646
mail  ark@vabs.nl
 
 Van Ark biofeedback & stresspreventie is gevestigd in Putten en Amersfoort en is door zijn centrale ligging goed bereikbaar in heel Nederland.

Mijn opdrachtgevers bevinden zich in diverse sectoren. Ik heb ervaring met opdrachten bij gemeenten, het bedrijfsleven en gelieerde overheidsorganisaties.

Biofeedback stresspreventie opdrachtgevers                            

Direct uw vraag stellen aan ons. Uw vraag wordt snel beantwoord.

Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Uw vraag of bericht