Cliënt-ervaringen Van Ark biofeedback & stresspreventie

ervaringen van ark biofeedback

"Bedankt voor de fijne coaching. Ik heb het als een goede leerschool ervaren. Eén waar ik hopelijk mijn hele leven wat aan heb. En nu vol positieve zin weer verder :-)"

"Nogmaals veel dank voor de coaching tijdens het afgelopen jaar. Ik weet dat ik het zelf gedaan heb, maar de tools heb ik toch maar mooi aangereikt gekregen.  Echt mijn complimenten hoe je op mijn situatie ingezoomd hebt. Ik schreef net in de evaluatie dat ik me pas nu realiseerde van hoever ik ben gekomen, wat ik wel niet allemaal geleerd heb en dat het onvoorstelbaar is dat ik mezelf zo kon uithollen door steeds maar voor de volle 500% te blijven rennen. Dat echt nooit meer”.

“Door de goede begeleiding heb ik geleerd om beter voor mezelf te zorgen en voor mezelf op te komen. Het belang ingezien van op tijd pauzes te nemen etc. Erg nuttig waren de tips om de werkdruk aan te kunnen”. 

“Ik ben nu in staat om stressklachten en de signalen van roofbouw te herkennen en ik kan er zelf iets aan doen. Heel erg bedankt!”.

“Vooral de tips over de ademhaling vond ik  erg nuttig, als ik gestrest ben, pas ik die weer toe”.

"Er is een bewustwording bij mij ontstaan over tal van zaken en heeft geresulteerd dat ik zaken nu anders aanpak dan voorheen. Het traject wat hiertoe heeft geleid heb ik als ongedwongen en als zeer prettig ervaren”.

“Beste Andre, bedankt voor alle eyeopeners, ik heb er heel veel aan gehad.”

“Via concrete opdrachten werken aan verbetering van vitaliteit, vooral ook door inzicht in eigen handelen en daarvoor andere gewoontes in de plaats stellen. Goede feedback coach en aansluiting bij behoeftes op dat moment”.

"Ik vond de biofeedback meting en de resultaten erg interessant en ga er ook zeker wat mee doen”.

“Ik heb meer inzicht gekregen/bewustwording m.n. door de opdracht "waar je werkelijk voor kiest"

“Ik heb veel gehad (geleerd) van de verstrekte informatie over diverse onderwerpen. Het gaf me het gevoel dat mijn coach weet waar hij het over heeft.”

“Dear Andre, It was great to meet you yesterday and explaining everything so clearly and thank you for completely my report so quickly”.

"Ik heb in het verleden wel eens vaker begeleiding gehad, maar hier heb ik echt wat aan gehad!" (register-accountant)

"André is een top professional die met een flinke dosis empathie en in een aangename setting je klachten en gedrag analyseert. Na een zware burnout heb ik de handvatten en het inzicht van André gekregen om mijn werk en mijn leven op een andere manier op te pakken zodat ik niet terugval in oude patronen en gewoontes. Ik raad André zeker aan !" 

 

Vrijblijvend en kosteloos kennis maken met Van Ark biofeedback & stresspreventie

kennismaking stresscoachingWil je meer weten over onze werkwijze en visie en wat wij voor jou kunnen betekenen, vraag dan een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. We nemen graag de tijd.