Contact

Contact us

Bedankt voor uw bericht, ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stress en burn-out coaching in Barneveld

Stress burn out coaching Barneveld

Heb je al enige tijd stressklachten of last van een burn-out ? Wil je handvatten om stress direct te verminderen en je snel beter te voelen? Wij coachen je graag volgens de CSR-methode: een snelle, grondige en bewezen effectieve herstelmethode.

Burnout

Wat is een Burnout?

Wanneer je langere tijd last hebt van vermoeidheid, moeite om je te ontspannen, concentratieproblemen, gevoelens van frustratie (kort lontje), piekeren over je werk en slaapproblemen hebt, kan het zijn dat je overspannen bent. Wanneer deze overspanning langer dan 6 maanden duurt en werkgerelateerd is, spreken we ook wel van burnout. Het werken lukt niet meer, de batterij is leeg en je lichaam is ontregeld.

Burn-out symptomen

Wat zijn symptomen die kunnen leiden tot een burn out?

Een burn out is een mentale en fysieke overbelasting van het totale systeem. De klachten zijn zowel van lichamelijke als psychische aard. Ook je gedrag wordt hierdoor beïnvloed.

Herken jij jezelf in een of meerdere van de volgende symptomen? Dat betekent dat je lichaam aangeeft dat je tegen je grenzen begint aan te lopen. Met uiteindelijk een burn out als gevolg. Als je in Barneveld of omgeving woont kun je in dat geval tijdig contact opnemen met mij om jouw situatie te bespreken.

 • Weinig energie: mensen met een burn out zijn vaak vermoeid
 • Slapeloosheid: moeilijker in slaap komen of moeite met doorslapen
 • Lichamelijke klachten, zoals rugklachten of nekpijn  Je spieren zijn te gespannen. Je hebt last van hoofdpijn, spierpijn, pijn in de schouders, rug, armen of benen.
 • Verminderde eetlust: een burn out kan de eetlust aantasten
 • Slechter immuunsysteem: word je sneller verkouden?
 • Onrustigheid: vaker het gevoel hebben dat je gestrest bent
 • Slechte concentratie: je concentreren op werk of school is moeilijker
 • Geheugenproblemen: je vindt het moeilijker dingen te onthouden
 • Minder zelfvertrouwen: je zelfbeeld is aangetast
 • Depressie en angsten

Stress en burn-out klachten hebben een signaalfunctie en zijn een signaal van lichaam en geest dat je uit je comfortzone bent. De balans tussen taken  (draaglast) en wat je kunt dragen (draagkracht), is dan vaak verstoord of iets in je leven past niet bij wie je bent of wat je belangrijk vindt. Het is een teken dat er iets moet veranderen. Maar hoe?

Coaching bij stress & burn-out volgens de CSR-methode

Als CSR Coach en biofeedbacktherapeut help ik je om naar de signalen van je lichaam te luisteren en ongezonde patronen te doorbreken. Ben je al burnout? Dan help ik je weer te herstellen en het opladen van de batterij.

Hiervoor maak ik gebruik van de wetenschappelijk onderbouwde CSR-methode, van het Centrum voor stress en burn-outcoaching. Als gecertificeerd partner van het CSR-centrum voor stress & burn-out coaching, werk ik volgens de CSR-Methode. CSR staat voor Chronische Stress Reversal: het terugdraaien en herstellen van de (ziekmakende) effecten van chronische stress.

Direct contact met een gespecialiseerde burnout coach in Barneveld?

burnoutbegeleiding stresscoaching AmersfoortHeb je vragen of wil je graag een kosteloze en vrijblijvende kennismaking? Neem dan direct contact met ons op, we helpen je graag verder.

 

 

 

Lees meer over coaching bij stress & burn-out in Barneveld:

Burnout vragenlijst

Je stressniveau laten meten

Burn-out coaching in Barneveld

Tags: stressklachten stress- & burnoutbegeleiding burnout test burnoutcoaching Stress en burn-out coaching Barneveld

contact stresscoach stress sinusVan Ark biofeedback & stresspreventie
Bakboord 11
3863VC Nijkerk (bij Amersfoort)
 • 06 13136646
 • ark@vabs.nl
 • Nijkerk
 •  
  Van Ark biofeedback & stresspreventie is gevestigd in Amersfoort en Nijkerk en is door zijn centrale ligging goed bereikbaar in heel Nederland.