Stress en burn-out coaching in Zeewolde

Stress, overspannen of burn-out in Zeewolde? Stress en burn-out coaching voor iedereen die ongezonde stress wil voorkomen of wil herstellen van een burn-out. Als ervaren burn-out coach begeleid ik jou naar minder stress, meer energie en werkplezier

Je gaat maar door om van alles voor elkaar te krijgen, je slaapt slecht, piekert veel, voelt je continue moe, bent prikkelbaar, hebt veel hoofdpijn en ervaart een leeg gevoel. Soms loop je vast en weet je het zelf even niet meer. Dan biedt coaching uitkomst.

Ontstaan van Burnout

Wanneer stress langdurig aanwezig is tast het je lichaam aan. Er ontstaat een burnout; je bent letterlijk en figuurlijk opgebrand.

Burnout is het gevoel dat je helemaal op bent. Je batterij is leeg en het lukt je niet meer om te ontspannen en op te laden. Dit kan te maken hebben met spanning door hoge werkdruk, spanningen thuis of een combinatie van die twee. Het evenwicht tussen je draagkracht en je draaglast is verstoord met extreme vermoeidheid tot gevolg.

Voordat je burnout raakt heb je meestal al een lange periode van stress ervaren en alle signalen die op een burnout wijzen genegeerd. Als je burnout bent betaal je daar zelf een hele hoge prijs voor, want herstel kan lang duren.

Stress en burn-out coaching

Stress en burn-out coaching richt zich op stressreductie in lichaam, geest en gedrag met als resultaat meer energie (lichaam), verhoogd concentratievermogen (geest), verbeterd zelfinzicht en zelfmanagement (gedrag). Je krijgt inzicht in wat bij jou stress veroorzaakt en patronen worden duidelijk. Oorzaken van stress kunnen op allerlei vlak liggen, privé, werk, leefgewoonten, gedachtepatronen, overtuigingen en ook karakter en persoonlijkheid heeft invloed op hoe stress zich bij jou uit.

​In het stress of burn-out coachtraject leer je grip op stress te krijgen en te houden. Je leert hoe stress in je lichaam en psyche werkt en welke veranderingen jij kunt aanbrengen om weer ontspannen en vol energie in het leven te staan. 

​Coaching bij stress & burn-out volgens de CSR-methode

Als CSR Coach en biofeedbacktherapeut help ik je om naar de signalen van je lichaam te luisteren en ongezonde patronen te doorbreken. Ben je al burnout? Dan help ik je weer te herstellen en het opladen van de batterij.

Hiervoor maak ik gebruik van de wetenschappelijk onderbouwde CSR-methode, van het Centrum voor stress en burn-outcoaching. Als gecertificeerd partner van het CSR-centrum voor stress & burn-out coaching, werk ik volgens de CSR-Methode. CSR staat voor Chronische Stress Reversal: het terugdraaien en herstellen van de (ziekmakende) effecten van chronische stress.

Resultaten stress en burn-out coaching

De resultaten van stress en burn-out coaching zijn bijvoorbeeld:

  • Ontspanning en balans
  • Betere werk – privé balans
  • Regie over je leven
  • Minder stress en meer energie!

Werkwijze Stress en burn-out coaching

Bij dit coachtraject starten we met een Energie Check Up Deze bestaat uit twee gesprekken en het invullen van een 'on-line' vragenlijst en een psycho-fysiologische meting. 

Hierbij meten we je stressniveau en kijken we samen naar je verhaal en waar je nu tegen aanloopt. Ik kan je helpen om te ontdekken waar je burnout vandaan komt en wat jou teveel stress oplevert. Om vervolgens samen stap voor stap aan je herstel te werken en te gaan onderzoeken wat jou weer positieve energie geeft. Daarnaast gaan we kijken hoe je de stress minder kunt gaan laten zijn en kijken we wanneer dit traject voor jou geslaagd is

Gratis kennismakingsgesprek voor stress en burn-out coaching Zeewolde

Contact burn-out coach Zeewolde

Blijf niet langer met burnout- en stressklachten rondlopen. Kies voor jezelf. Sla een nieuwe weg in, zodat je kunt leven op een manier zoals jij dat wil. Bel 06-13136646 voor meer informatie of een afspraak. Of neem direct contact op via het contactformulier.

Lees meer over coaching bij stress & burn-out in Zeewolde:

Burnout vragenlijst

Je stressniveau laten meten

Burn-out coaching in Zeewolde